Over Ilse Vanwelden

Na het behalen van mijn kandidaatsdiploma vertaler Engels-Duits, heb ik de opleiding A1 Secretariaat-Talen, het huidige Bachelor Office Management, gevolgd.

Als jonge professional dook ik daarna het hectische bedrijfsleven in en genoot ik van elke flitsende seconde. Telkens in management ondersteunende functies kreeg ik opportuniteiten om de meest uiteenlopende taken uit te voeren, boeiende projecten te ontwikkelen & mensen te inspireren en begeleiden.

Vanuit mijn passie voor het vak, mijn uitgebreide ervaring en met bedrijven die meer en meer behoefte hebben aan flexibele ondersteuning, heb ik in 2013 beslist mijn ervaring op zelfstandige basis ten dienste te stellen aan zelfstandigen, kmo’s en grote bedrijven.

Ik streef ernaar een duurzame relatie met u op te bouwen die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen, respect en open communicatie. Ik draag verantwoordelijkheid, discretie, kwaliteit en service hoog in het vaandel en ik werk efficiënt en accuraat. Steeds met de glimlach en met maximale flexibiliteit. Door mijn bagage van talenkennis, coaching kwaliteiten, management & people skills, secretariële vaardigheden en commerciële flair kunt u mij voor allerhande opdrachten inschakelen.

Wilt u kennismaken?

Bel of mail me gerust voor meer informatie of voor een vrijblijvende afspraak.

Contacteer mij